Vuoden 2018-19 vuosikokous

  • Uffe 

Vuosikokouksessa voitiin todeta, että yhdistys kasvoi kahden uuden yrityksen jäsenillä, eli muutama henkilö Rakettitukusta sekä Arto Lavonen Pyroblast -yrityksestä. Eli tilanne on edelleen niin, että kaikki Suomalaiset yritykset Skystaria lukuunottamatta kuuluvat yhdistykseen.

Keskinen päätös joka tehtiin vuosikokuksessa oli että yhdistys hyväksyi uuden kuluttajatuotteiden laadunvarmistussuosituksen, eli prosessin jonka kautta kuluttajailotulitteen maahantuoja voi varmistaa tuotteiden laadun kuljetuksen jälkeen ennen niiden myyntiin asettamista. Kyseessä on merkittävä askel tuotteiden toimintavarmuuden vahvistamisessa. Menettelyn soveltaminen on vapaaehtoista, mutta todennäköistä on, että kaikki maahantuojat tulevat sitä soveltamaan.

Vuosikokous valitsi hallitukseen seuraavat henkilöt: Uffe Cederqvist(pj) , Pio Hjelt, Johan Holländer, Martin Limnell, Otto Savimaa, Tero Liinanki ja Antti Antinoja.

Kuluttajatuotejaoksen kokoonpano on: Tero Liinanki, Jori Lahtonen sekä Jorma Peltonen. Sihteerinä toimii Uffe Cederqvist.

Ammattituotejaokseen valittiin Otto Savimaa, Teppo Hakkarainen, Arto Lavonen ja Uffe Cederqvist.